Учуден съм от пасивността на най-голямата група в тази зала,

...
Учуден съм от пасивността на най-голямата група в тази зала,
Коментари Харесай

Станислав Анастасов към ПП: С действията си за Лукойл обслужвате проруските интереси

Учуден съм от пасивността на най-голямата група в тази зала, чиито финансов министър е Асен Василев. Именно той правеше гръмки изявления по какъв начин " Лукойл " са вкарани в релси. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов по време на дебатите за основаването на краткотрайна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с доставката на недопечен нефт до производителя на горива „ Лукойл Нефтохим Бургас “ АД. Предложението бе на ГЕРБ.

Призовавам някой да излезе да ми направи имитация какъв брой налози е платила " Лукойл " за предходната година и какъв брой за тази. Аз пък ще ви обясня каква е разликата сред предплатено импортиран налог и действително заплатен налог в края на годината. Искрено се надявам да няма спогодба за предплатено импортиран налог за политически цели, а най-после да се окаже, че данъкът се връща, акцентира Анастасов.

Защо никой не желае да излезе и да приказва по тази тематика. Защо държавното управление го няма? Щяхте да разследвате и едни потоци, блокирахте комисията, само че и това ще ви бъде припомнено, сподели още Станислав Анастасов.

Ще се окаже, че с дейностите си обслужвате проруските ползи, сътрудници. Мълчанието е симптом на гузна съвест. Можехте да излезете и да се аргументирате, за какво това не е по този начин. Колко е облагата на Лукойл и какъв брой налози е платил и на каква база ги е платил и каква активност развива Лукойл и от по кое време го прави, зададе серия въпроси националният представител от Движение за права и свободи.

В разбора си да не забравите, че Асен Василев е министър от май предходната година и влезе във властта с гръмки изявления какви промени ще внесе. Излезте и ме опровергайте, за какво мълчите, съобщи още Анастасов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР