Учителят от ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна –

...
Учителят от ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна –
Коментари Харесай

Вокален педагог от Варна представи успешно България на международен музикален конкурс

 Учителят от ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна – Георги Кючуков, с артистичен псевдоним Mr. VoG, показа страната ни на интернационалния конкурс " Voice of Turan ", Казахстан.

Конкурсът бе ефирен, излъчен на 27 декември т.г. по Казахстанската национална телевизия и още над 122 страни по света. В него взеха присъединяване реализатори от 14 страни, като всички имаха за задача да създадат нов прочит на обичайната казахстанска ария.

" Беше друго, само че сигурно ужасно преживяване за мен!

Благодаря на уредниците и журито за присъденото трето място, само че също и на господин Доно Цветков, който менажира присъединяване ми “,  показа Георги Кючуков.

Вдъхновен от взетото присъединяване, Кючуков продуцира онлайн концерт на децата от вокална група " Звездни струни “, на която е живописен началник.

" В тези сложни за всички  времена, повече от всеки път, би трябвало да съумяваме да останем свързани и дружно, даже и посредством различната форма, която дава онлайн връзката. Изкуството е инструментът, който ни дава знания за човечеството, неговия живот и фантазии, през другите столетия. Вярвам, че един ден, когато се обърнем обратно, няма да си спомняме проблемите на битието в сегашното, а единствено творбите, които сме сътворили “, добави Кючуков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР