Учителката Яна Шишкова разкри защо и кой се възползва най-много

...
Учителката Яна Шишкова разкри защо и кой се възползва най-много
Коментари Харесай

Учителка проплака: Децата мразят училището, защото са малтретирани!

Учителката Яна Шишкова разкри за какво и кой се възползва най-вече от предложенията за отдалечено образование в учебно заведение. Шишкова е една от най-активните в разнообразни групи във Facebook, свързани със наложителната имунизация и тестването на децата в образователните заведения.

Яна Шишкаво изрази позицията на болшинството от учителите, които недоволстват от политиката на МОН, само че се тревожат в същото време, че никой не ги чува и се работи против положителното обучение.

" Знаете ли за какво в действителност резултатът е дотам поразителен и в интерес на отдалеченото? ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ МОН!!! ПИСНА НИ да ни маскирате децата и да ги карате да вървят в строй, ПИСНА НИ от безсмислени проби, ПИСНА НИ да бъдат сегрегирани учениците, чиито родители отхвърлят да им малтретират децата и да ги учат под изискване. ВЕЧЕ ВСИЧКИ МРАЗЯТ УЧИЛИЩЕТО! ", сигнализира в профила си Шишкова.

" Давате ли си сметка за това? Просто виждаме, че учебното заведение спря да бъде безвредно място. Спря да бъде прелестно място. Място, в което да играеш, да общуваш, да твориш. Място на извънкласни занятия и спомагателни кръжоци. Само викове за маски от заран до вечер по радиата в класните стаи. Само въпроси - а ти подаде ли си декларацията?

В МОН обаче никой няма да седне да проучва тази анкета, оповестена в уебсайт на едно от водещите малките екрани у нас, ще си кажат - поръчахме я и такава ни я стъкмихте, щото ни би трябвало да затворим учебните заведения. Мен, в случай че ме питате - затваряйте ги вечно и въобще в този тип. Без вас ще си създадем кооперативи, образователни стратегии. Без вас ще си обгрижим и обучим децата.

Вие сте ПАРАЗИТИ и би трябвало до един да изчезнете от позициите си и меките си столчета, откъдето съсипахте ВСИЧКО единствено за два месеца. А най-страшното е, че изгонихте куп скъпи учители от специалността, които повече няма да се върнат.

Отдавна някой си повярва, че образованието на децата е ТВОЯ грижа и би трябвало да се прави както ТИ си решил.

Вижте го в цялостния му искра - началник на една от трите работодателски организации на шефовете, човек, който вкара ВСЯКА ЕДНА демократична скотщина с цялостна мощ в своето учебно заведение, даже и отсъдена като противоконституционна.

Човек, който не стопира да вреди, тъй като е твърдо уверен, че егото му е над всичко - над децата, над родителите, над законите.

Прочети си Конституцията, господин Директоре:

Чл. 6
(2) Всички жители са равни пред закона. Не се позволяват никакви ограничавания на правата или привилегии, учредени на раса, националност, етническа принадлежност, пол, генезис, вяра, обучение, убеждения, политическа принадлежност, персонално и публично състояние или имуществено положение.

По този член ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ДЕЛИШ ДЕЦА въз основа на избора на родителите дали да се тестват или не, на следващия ден - набодат или не.

Чл. 7.
Държавата дава отговор за вреди, породени от противозаконни актове или дейности на нейни органи и длъжностни лица.
Да знаеш, Александров - за твоите дейности следва да дава отговор ДЪРЖАВАТА.

Чл. 14.
Семейството, майчинството и децата са под протекция на страната и обществото.

А не ПРЕСЛЕДВАНИ от такива като теб.

Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на изтезание, на грубо, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

Прочете ли? НЯМАШ ПРАВО да подлагаш на унижаващо отношение децата! Нито да ги делиш от съучениците им, създавайки нова сегрегация, която ВЕЧЕ си подкрепил, като си се съгласил да тестваш учениците и да ги разделиш на две категории - привилегировани и непривилегировани откъм обучение.

Чл. 32.
(1) Личният живот на жителите е ненарушим. Всеки има право на отбрана против противозаконна интервенция в персоналния и фамилния му живот и против посягане върху неговата чест, достолепие и положително име.

Никой няма право, господин Директоре, да се меси в персоналния избор на хората, нито да ги подлага на критика, санкционира, осмива за него.

Чл. 37.
(1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на изповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними.

Нашата съвест диктува отвод от медицински операции против достъп до обучение и труд. Нашата съвест диктува отвод от унизителни и уронващи достолепието процедури, от това да одобряваме децата да бъдат наложително карани да се разболяват, тъй като не дишат О2.

Чл. 38.
Никой не може да бъде преследван или лимитиран в правата си заради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или непознати убеждения.

Прочети го отново. И отново. И отново.

А в този момент най-важното:

Чл. 47.
(1) Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и обвързване на техните родители и се подкрепя от страната.

САМО на техните родители! А страната, с всичките си институции, учебното заведение включително, ПОДПОМАГА, а не пречи, санкционира, глоби, унижава, отлъчва ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР