Учители създадоха 27 учебни помагала на чужди езици, а в

...
Учители създадоха 27 учебни помагала на чужди езици, а в
Коментари Харесай

Учители от Варна се включиха в изготвянето на учебни помагала на чужди езици

Учители сътвориха 27 образователни пособия на непознати езици, а в самодейността се включиха и преподаватели от варненски гимназии, оповестиха от МОН.

Материалите са по общообразователни предмети и могат да се употребяват в учебните заведения с интензивно проучване на непознат език, където разнообразни предмети се преподават на различен език.

Ресурсите са налични на испански, немски, френски, британски и италиански език. Пълния лист можете да видите на адрес:

Помагалата са създадени от авторски екипи на разнообразни езикови гимназии в страната. В самодейността се включиха IV езикова гимназия „ Фредерик Жолио Кюри ” и Първа езикова гимназия във Варна. Активно участваха учители от профилираните езикови гимназии „ Йоан Екзарх “ във Враца и „ Екзарх Йосиф I ” в Ловеч, както и от езиковите гимназии „ Христо Ботев “ в Кърджали и „ Иван Вазов “ в Пловдив.

В създаването участваха преподаватели от 164 гимназия с преподаване на испански език „ Мигел де Сервантес ” и Втора британска езикова гимназия „ Томас Джеферсън ” в София.

Учебни запаси на непознат език се приготвят за втора поредна година по националната стратегия „ Разработване на образователни пособия за образование по общообразователни образователни предмети на непознат език, оценяване и одобрение на планове на образователни пособия за подкрепяне на образованието, проведено в чужбина, на планове на учебници и на планове на образователни комплекти “.

Материалите от първото издание можете да видите на адрес:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР