Учител в престижно английско училище упражнил сексуално насилие върху 16-годишна,

...
Учител в престижно английско училище упражнил сексуално насилие върху 16-годишна,
Коментари Харесай

Разгонен директор на престижно училище се гаврил гнусно с 16-годишна ученичка

Учител в влиятелно британско учебно заведение упражнил полово принуждение върху 16-годишна, откакто ѝ предложил „ да ѝ помогне с домашното по математика “. Алистър Пери, който управлява известното девическо учебно заведение „ Колстън “ в Бристъл, е упрекнат в две набези над момичето, оповестява „ Дейли Мейл “.

46-годишният мъж си пъхнал ръката под блузата ѝ и почнал да прави масаж под сутиена ѝ до момента в който били в неговата спалня. Той е упрекнат и във второ посягане над тийнейджърката, за което тя споделя, че била с патерици и не можела да избяга.

Директорът отхвърля обвиняванията. За случките се схванало, откакто момичето се оплакало на своя братовчедка. След това били известени родителите ѝ и полицията.

„ Той ме заведе в спалнята си и ми помагаше с домашното. Изведнъж той застана зад мен и стартира да ми масажира раменете и си постави ръката под блузата ми и под сутиена и стартира да пипа, да масажира. Това продължи към 10 минути и по-късно се опита да ме целуна. Каза, че съжалява, че не би трябвало да прави това. Мислех, че това е за последно. Но той продължи да идва при родителите ми и да предлага да ми помогне, само че аз не желаех “, разказало потърпевшото момиче пред полицията.



Вторият случай станал, когато тя се съгласила да бъде бавачка за децата му и мислела, че той няма да е в къщата, тъй като в това я уверила неговата жена. „ Той слезе долу и сподели, че ще ми прави компания. Звънна на жена си и ѝ сподели, че няма смисъл да върви при нея. Седях на дивана, той пристигна, подвигна ме и ме постави в скута си и стартира да ми прави всякакви неща. Бях с патерици и не можех да си потегли. Опитах се да преценява дали мога да избягам. Но той ме постави в скута си и ръцете му бяха на всички места под роклята ми, на всички места. Това продължи дълго време и по-късно жена му се прибра “, изясни още тя.

Делото против шефа продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР