Училищно настоятелство във Флорида поиска съоснователката на консервативната кампания Moms

...
Училищно настоятелство във Флорида поиска съоснователката на консервативната кампания Moms
Коментари Харесай

Училищното настоятелство изисква съоснователката на Mom for Liberty да подаде оставка, след като съпругът й е обвинен в изнасилване

Училищно настоятелство във Флорида изиска съоснователката на консервативната акция Moms for Liberty Бриджит Зиглер да се отдръпна от ролята си.

Искането беше направено, откакто полицията стартира следствие против брачна половинка на Зиглър, Кристиан, който е упрекнат в обезчестяване от жена, която твърди, че е имала тройна връзка и с двамата Зиглър. Училищният съвет на окръг Сарасота гласоподава с огромно болшинство, с цел да изиска Зиглер непринудено да се отдръпна от ролята си в борда.

Кристиан отхвърля обвиняванията, които назова „ подправени “.

Зиглер гласоподава срещу мярката, само че загуби с 4-1, резултат, който тя разказа като „ разочароващ “ – макар че не може да бъде заставен да подаде оставка. Зиглер, чийто брачен партньор е републикански ръководител на Флорида, не е предполагала, че възнамерява да напусне учебния съвет макар гласуването.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Тя е един от членовете-учредители на Moms for Liberty, консервативна група за акция, която се застъпва против всевъзможни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР