Училището в Ювалди, щата Тексас, където бяха застреляни 19 ученици

...
Училището в Ювалди, щата Тексас, където бяха застреляни 19 ученици
Коментари Харесай

Разрушават училището в Тексас, където бяха убити 19 деца

Училището в Ювалди, щата Тексас, където бяха убити 19 възпитаници и двама учители, ще бъде разрушено, разгласи кметът на града. В учебното заведение учат към 600 възпитаници от втори, трети и четвърти клас.

" Имахме диалози това учебното заведение да бъде разрушено. Никога няма да можем да желаяме от дете или преподавател да се върне там ", сподели кметът Дон Маклафлин.

Междувременно, в Сената демократи и републиканци показаха законопроект от 80 страници за ограничение на достъпа до огнестрелни оръжия. Той сплотява редица лимитирани промени, само че въпреки всичко е първият от 30 години насам.

" Законодателството се употребява с двупартийна поддръжка и ще избави животи. Въпреки че не е всичко, което искахме, това законодателство е извънредно належащо ", сподели Чък Шумър, водач на демократите в Сената.

Гласуването на плана в Сената може да стане още тази седмица.

Припомняме, че стрелбата в главно учебно заведение в Ювалд се случи на 24 май. Извършителят е локален гражданин, 18-годишният Салвадор Рамос, който е работил самичък. Нападателят бе убит от пристигналата на място полиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР