Училището в село Бояджик влезе във фокуса на институциите с

...
Училището в село Бояджик влезе във фокуса на институциите с
Коментари Харесай

Учителите в Бояджик отказват да се ваксинират, Борисов изпраща екип да ги убеждава

Училището в село Бояджик влезе във фокуса на институциите с отхвърли на учителите му да се имунизират.
Нито един от тях не е декларирал това предпочитание, а опасенията за сигурността на стигнаха чак до премиера Бойко Борисов .
Днес (22 януари) екип, изпратен от него, идва на място в опит да убеди учителите да се имунизират.
Персоналът на учебното заведение през днешния ден се приготвяше за връщането на по-големите деца в клас, тече и интензивен ремонт на фасадата.
В учебното заведение има 25 педагози, част от тях към този момент са се срещнали с. Всички обаче показаха желание да не се имунизират, тъй като се съмняват в сигурността на имунизацията.
Директорът на учебното заведение Ирина Станчева разяснява пред, че е признателна за осведомителната акция, която ще се организира измежду преподавателите, тъй като ще получат данни от най-хубавите български специалисти в региона.
" Това е информация, която е хубаво да я чуеш със личните си уши, тъй като не, че липсва информация, само че тя е доста спорна и това е една от аргументите сътрудниците да се тормозят ", сподели Станчева.
Според нея имунизирането е развой и даже в този момент преподавателите да не желаят, те ще могат да се ваксинират в предстоящ миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР