Училище за грим“ в подкрепа на онкологично болни жени ще

...
Училище за грим“ в подкрепа на онкологично болни жени ще
Коментари Харесай

„Училище за грим“ за онкологично болни жени отваря врати във Варна

„ Училище за грим “ в поддръжка на онкологично заболели дами ще отвори порти във Варна на 3 юли, научи Moreto.net Инициативата е в границите на Програма за психосоциална поддръжка на онкологични пациенти и околните им, която се осъществя само в „ Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор „ Марко А. Марков “ ЕООД.

Професионалният гримьор Илияна Начкова ще се ангажира да дава уроци на дамите с онкологична диагноза по какъв начин да се погрижат за грима си след страничните резултати на химиотерапията. В рамките на два часа дамите ще имат опция изцяло гратис да научат тайните на нанасянето на грим, промяна на минусите, в това число и подчертаването на миглите и веждите, които са най-често засегнатите елементи от лицето при медикаментозно лекуване на онкологичните болести.

Освен по какъв начин професионално да нанасят грима си, дамите, които ще посетят безплатните уроци, ще научат за качествата и преимуществата на другите типове козметиката, тънкостите при полагането на основата, дребни „ хитринки “ за прикриване на несъвършенствата и най-важното – че хубостта е въпрос на персонална настройка, а поддържането на положителния външен тип, без значение от събитията, скъп асистент в поддръжка на положителното самочувствие.

Инициативата на Илияна Начкова е прелестна и ние с подготвеност ще подкрепим и други експерти в областта на женската хубост, които биха работили благотворително за красивото излекуване на дамите с онкологична диагноза, съобщи психологът и един от главните мотори на програмата в СБАЛОЗ – Варна Гергана Иванова.

За първи път „ Училище за грим “ ще отвори на 3 юли в кабинета на психолога в База 2 на СБАЛОЗ - Варна, в кв. Аспарухово, зона Вилите, от 10 до 12ч.

Необходимо е авансово записване на телефон 0899707394 – Гергана Иванова – клиничен психолог. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР