Учениците от Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий"

...
Учениците от Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий"
Коментари Харесай

Деца от Монтана демонстрираха спасителни умения при бедствия и пожари

Учениците от Първо главно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий " в Монтана се класираха преди всичко в регионалния стадий на ученическото съревнование „ Защита при пожари, бедствия и изключителни обстановки ". Състезанието се провежда от Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и се организира в Центъра за професионална подготовка в регионалния град на Северозапада.
Участници в конкуренцията демонстрираха теоретичните си знанията си за вярно държание при пожар, бедствия и изключителни обстановки.
В практическите игри състезателите поставяха противогаз, херметизираха пространства и хранителни артикули. Учениците демонстрираха и бързи и верни реакции при земетресение, наводняване и пожар. Целта на надпреварата бе да се ревизират знанията и уменията на децата за дейности при пожари, бедствия, повреди и естествени произшествия, да се възпитат в тях възприятие за взаимопомощ и умеене за работа в екип при спешни обстановки. Отборът на Първо главно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий " в Монтана ше се показа в републиканския кръг
на надпреварата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР