Учениците от 7 бургаски училища, в които се изучава предмета

...
Учениците от 7 бургаски училища, в които се изучава предмета
Коментари Харесай

Ученици от 7 бургаски училища се включиха в първия конкурс за образователен краеведски кът

Учениците от 7 бургаски учебни заведения, в които се учи предмета " Краезнание “, се включиха в първия конкурс за основаване на собствен неповторим учебен ъгъл. В него те експонираха фотоси от остарелия Бургас, портрети на видни бургаски персони, съдействали за развиването на града, рисунки, макети, достоверни носии и предмети от градския и странджански обичай.

Младите краеведи се постараха забавно да отразят своите хрумвания, като изпратиха за присъединяване в състезанието видеоклипове и фотографии.

Отличените класове или групи преди всичко ще получат като премия еднодневна екскурзия до Стара Загора, на второ място - еднодневна екскурзия до Котел и Жеравна, а на трето място - еднодневна екскурзия до Созопол. На спечелилите ще бъдат връчени още купи, плакети и грамоти.

Награждаването ще бъде на 12 април от 16.30 часа в конферентната зала на Центъра за модерно изкуство и библиотека на ул. " Св. св. Кирил и Методий “ № 41.

Тази година за първи път се организира конкурс за учебен краеведски ъгъл, като част от дейностите на общинската стратегия по краезнание " Моят град Бургас “. Негови уредници са Община Бургас и Центъра за поддръжка и личностно развиване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР