Ученици от столичното 125 СУ Боян Пенев“ се включиха в

...
Ученици от столичното 125 СУ Боян Пенев“ се включиха в
Коментари Харесай

Наши ученици дискутират в Харвард качеството на онлайн обучението

Ученици от столичното 125 СУ „ Боян Пенев “ се включиха в онлайн семинар „ Да се учим от нашите възпитаници “, проведен от на Харвардския университет. На 24 април Ивайла Радкова от 10 б клас, Мартин Димитров от 11 б клас и още шестима техни връстници от целия свят дискутираха с преподаватели по какъв начин виждат образованието по физика в онлайн среда, както и опциите то да стане по-интересно. Ивайла Радкова и Мартин Димитров са изявени математици и физици с награди от интернационалните и национални училищен надпревари. Водещ на полемиката е физикът проф. Ерик Мазур от Харвардския университет.
От 2020 година Харвардският университет събира дружно учители и преподаватели по физика, админи и специалисти по методология на образованието. Те разискват настоящото положение на преподаването на физика в гимназиален стадий и изследват опциите и методите за възстановяване на образованието. Мрежата PoLS-T е основана като група за подкрепяне на преподаването на физика в гимназията и за подкрепяне на учителите. Фабиен Кунис, преподавател по физика и астрономия в 125 СУ „ Боян Пенев, “ е член на тази група от България.
 Деца от 125 СУ Боян Пенев осиновяват книги в Националната библиотека Деца от 125 СУ " Боян Пенев " осиновяват книги в Националната библиотека
Учениците от столичното 125 СУ “Боян Пенев ” се включиха в Дарителската акция „ Осинови книга в НБКМ ”, като съ...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР