Ученик от Гимназията по архитектура, строителство и геодезия в Пловдив

...
Ученик от Гимназията по архитектура, строителство и геодезия в Пловдив
Коментари Харесай

Момче е със счупена ръка след атака от двама съученици в междучасие

Ученик от Гимназията по архитектура, строителство и геодезия в Пловдив е със счупена ръка, откакто е ритнат от две други момчета по време на междучасие.

За следващия случай на експанзия в учебно заведение, който е станал на 24 януари, описа майката на потърпевшото момче Надежда Паскалева в обществените мрежи.

" В петък в 11 ч. ми звъни моят огромен наследник Георги. Притеснен го чувствам и има за какво. Казва ми да отида бързо до учебното заведение (ПГАСГ " Арх. Камен Петков " в Пловдив), че е станал случай с него. Предполага, че му е счупена ръката. Стават такива неща. Отивам, посрещат ме шеф, класна и така нататък Уверяват ме, че е случай. Две момчета - Атанас и Мирослав се надскачат и помолили Георги да скочи и той, че е висок, с цел да схванат какъв брой високо може да скочи.

Моят наследник е учтив, непретенциозен, не е нападателен и е теоретичен да прави положително. Никога няма да обиди някой, а още по- малко да го нарани. Затова наивно и безусловно скача.

Когато е в най-високата точка, му ритат краката с такава завист , че прави съвсем шпагат и се приземява удряйки главата, опашката и най- към този момент ръката. С цялата си тежест се приземява на ръката. Измества се ставата на китката и се чупи. Наложи се интервенция по неотложност с цялостна анестезия и два пирона . Пак с анестезия ще се махат след месец, живот и здраве. Изключват единия от учебно заведение - Атанас, а Миро е ритнал по- мощно и злобно. Разбирам, че не е случай, а авансово умислен проект, тъй като има направени клипчета. Как се вършат инцидентно клипчета на падащ човек? Това може да е детето на всеки. Тези безусловно лишени от мисъл деца са на всички места. Можеше да си счупи главата, гръбнания дирек... "

Майката е безапелационна, че синът й е скочил, с цел да покаже, че може да скача високо, само че не е знаел, че го снимат и че ще му ритнат краката.

В първия миг неговите съученици са почнали да се смеят, само че по-късно са видели, че е нещо по-сериозно, че ръката му е в неестествена позиция и са се уплашили, добави Надежда Паскалева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР