Агитаторът и риалити звезда Джорджия Харисън каза, че сексуално съдържание,

...
Агитаторът и риалити звезда Джорджия Харисън каза, че сексуално съдържание,
Коментари Харесай

Риалити звездата Джорджия Харисън казва, че сексуално съдържание, споделено без съгласие, трябва да бъде премахнато след присъда

Агитаторът и риалити звезда Джорджия Харисън сподели, че полово наличие, споделено без единодушие, би трябвало да бъде премахвано автоматизирано след присъда.

Бившата звезда на Love Island сподели на депутатите, че видеоклип на нейния секс с някогашния сътрудник Стивън Беър, който е изработен и споделен в OnlyFans без нейното единодушие, „ е станал вирусен до степен, която не мога да обясня “. Тя сподели, че колосите на обществените медии би трябвало да имат 24-часови телефонни линии за помощ, с цел да могат жертвите да рапортуват за видеоклипове и фотоси без единодушие, откакто интимни фрагменти с нея се разпространиха онлайн като „ домакински пожар “.

Беър излежа 10 месеца и половина от 21-месечна присъда затвор за воайорство и две обвинявания за откриване на персонални полови фотоси и филми с желание да аргументи страдалчество. Но госпожа Харисън, на 29, сподели, че е „ удар в зъбите “, че наличието не е свалено автоматизирано след правосъдното дело.

Попитана какво би било въздействието, в случай че наличието бъде счетен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР