Учени са доказали, че ДНК на хора има умението да

...
Учени са доказали, че ДНК на хора има умението да
Коментари Харесай

Доказано: ДНК има телепатични способности

Учени са потвърдили, че ДНК на хора има умеенето да се свързва с непозната ДНК, даже и на разстояние. Според одобрената просвета това не би трябвало да е възможно…

В проучване, оповестено в списание ACS’ Journal of Physical Chemistry B, се разкрива, че без подозрение хубавичко ДНК има опцията да разпознава прилики в непозната ДНК от разстояние, а оттова може да се свързва без действителна физическа връзка. За да стане по-ясно, представете си хора с сходни усети, ползи, занимания или кариери да имат необяснимо привличане между тях, без да имат каквото и да било познание за това или да са направили каквото и да било изпитание.

Способността на ДНК да разпознава сходни химически последователности озадачава учените. Преди се е считало, че с цел да се получи сходно нещо, би трябвало да участват спомагателни молекули или химически сигнали, само че в новите опити не са употребявани сходни детайли. Все още никой не знае по какъв начин ДНК връзките споделят между тях, само че явлението провокира много полемики в научните среди.

Водещите създатели на проучването са Джеф Боулдуин (Jeoff Baldwin), Сергей Лейкин (Sergey Leikin), Джон Седън (John Seddon) и Алекси Корнишев (Alexi Kornyshev). Според тях „ силите, виновни за разпознаването на непозната ДНК, могат да работят на повече от един нанометър разстояние една от друга “.

Възможните приложения на необяснимата връзка сред ДНК веригите са необикновено доста. От научна позиция резултатът на разпознаването може да усъвършенства точността и успеваемостта на хомоложното рекомбиниране на гени.

Това е развой, виновен за подобряването, еволюцията и разнообразието на ДНК. Новото изобретение може да промени метода, по който учените гледат на грешките в рекомбинирането, които водят до рак, стареене и други здравословни проблеми. Погледнато метафизично, това най-вероятно е доказателство за всеобщо схващане.

Locklip

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР