Учени от Харвардския университет говориха за полезните свойства на черния

...
Учени от Харвардския университет говориха за полезните свойства на черния
Коментари Харесай

Няма да повярвате, но тази храна удължава живота

Учени от Харвардския университет приказваха за потребните свойства на черния шоколад. Използването на този артикул способства за опазване на младостта, оповестява Express.

Експерти организираха изследване, което сподели, че последователите на сладкото лакомство живеят една година по-дълго от тези, които не го ядат. Благодарение на високото си наличие на антиоксиданти и минерали, черният шоколад усъвършенства кръвното налягане и предотвратява появяването на рак и сърдечно-съдови болести. 
Направете това през зимата, с цел да се предпазите тромбози
Прекаленото стопляне в студеното време усилва риска от тромбоза, съобщи хирургът и кардиолог Владимир Хорошев в изявление за " Вечерняя...
Прочети повече
Учени от Харвард оповестяват и за изгодите от черния шоколад за паметта и мозъчната функционалност. Те го нарекоха ефикасен артикул за понижаване на инсулиновата устойчивост и закъснение на стареенето. В същото време броят на дейните съединения в шоколада непосредствено зависи от концентрацията на какаото. Изследователите, прибавиха, че тези хора, които ядат три блокчета черен шоколад на месец, удължават живота си. Рискът от преждевременна гибел при тях е с 36% по-малък, в сравнение с при тези, които отхвърлят да употребяват този артикул.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР