Учен от НАСА казва, че Земята вероятно вече е била

...
Учен от НАСА казва, че Земята вероятно вече е била
Коментари Харесай

Учен от NASA : Земята може да е била посетена от извънземни

Учен от НАСА споделя, че Земята евентуално към този момент е била посещавана от извънземни, само че хората евентуално не са забелязали. В отчета си Силвано Коломбано, компютърен експерт в Изследователския център Амес на НАСА, професор по философия, допуска, че извънземните може да наподобяват доста по-различно от упованията, които хората имат за тях. Нашите показа като въглеродни организми, каквито сме ние, може да са повода те да са останали незабелязани.

" Аз просто желая да подчертая обстоятелството, че цивилизацията, което може да открием и която може да избере да ни открие (ако към момента не е), може да въобще да не е от въглеродни организми като нас ", написа Коломбано в отчета си. Според него, с цел да напреднат в търсенето на извънземен живот, учените би трябвало да преразгледат нашите показа и да прегледат концепцията за разнообразни характерности - както и вероятността междузвездните пътувания към този момент да са вероятни за извънземните. Неговата догадка е, че извънземният " откривател " би могъл да е " извънредно дребна супер умна единица ".

" Ако приемем нов набор от догатки за това какви форми на висша просветеност и технология бихме могли да открием, [...] бихме могли да стартираме сериозното им търсене ".

Колумбано също по този начин предлага да се преразгледа по какъв начин в действителност може да наподобява една цивилизация при сканиране на Вселената.

„ Като се има поради, че софтуерното развиване в нашата цивилизация е почнало едвам преди към 10 000 години и научните методологии пораждат единствено през последните 500 години, хората може да имат действителен проблем да предскажат софтуерната еволюция даже през идващите хиляда години, да не приказваме за шест милиона пъти по-дълъг интервал (колкото може да е имала за софтуерното си развиване една извънземна цивилизация) “, споделя ученият.

Освен това Коломбано счита, че визитите на НЛО явления може да са останали незабелязани или подценени при търсенето на извънземен разсъдък, защото като се изключи че се счита за малко евентуално да има извънземни пътувания, поради огромната възможност за измами, тематиката нормално се заобикаля от научната общественост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР