Участвалите в ще бъдат уволнени дисциплинарно, предаде кореспондентът на БГНЕС

...
Участвалите в ще бъдат уволнени дисциплинарно, предаде кореспондентът на БГНЕС
Коментари Харесай

Уволняват 4-та полицаи купонджии край Сандански

Участвалите в ще бъдат уволнени дисциплинарно, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Благоевград.
Както информирахме, в обществените мрежи изтече клип с ваучър в ресторант, в който са взели участие и служители на реда. Купона е във връзка рождението на наследник на чиновник на горите. „ Живото “ пък лъчение, което сезира институциите за нарушение на противоепидемичните ограничения, бе качено от служител на реда.
Наредена бе инспекция от шефа на ОД Министерство на вътрешните работи ст-комисар Дойчин Дойчинов.
 Хванатите да честват в заведение служители на реда в Сандански може и да се отърват (ВИДЕО) Хванатите да честват в заведение служители на реда в Сандански може и да се отърват (ВИДЕО)
Имало е празненство в местността Попина лъка в град Сандански. Журналисти са дали видеозапис в РЗИ и е била направена инспекция. П...
От пресцентъра оповестиха следното:
Със заповед на шефа на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна инспекция по отношение на получени данни за нарушение на противоепидемичните ограничения и заповедта на министъра на опазването на здравето в местността Попина лъка, общ. Сандански. При нея са събрани данни за осъществено тежко нарушаване на служебната дисциплинираност от четирима държавни чиновници на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е планувано налагането на най-тежкото дисциплинарно наказване – уволняване.
Съобразно наредбите на Закона за Министерство на вътрешните работи и подзаконовата нормативна база, със заповеди на ръководителя по чл.37 е разпоредено провеждането на дисциплинарни производства по чл.207 от ЗМВР против четиримата чиновници. В хода на дисциплинарните производства ще бъдат събрани всички нужни доказателства за установяването и ще бъдат осъществени всички процедурни дейности по доказване на дисциплинарното нарушаване, за което е планувано налагането на дисциплинарно наказване уволняване.
От РЗИ-Благоевград са направени предложения към участвалите в събитието за сформиране на актове по Закона за здравето по отношение на нарушение на противоепидемичните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР