Участниците в Един за друг“ станаха част от първия в

...
Участниците в Един за друг“ станаха част от първия в
Коментари Харесай

Участниците в „Един за друг“ избраха своята първа Кралица на красотата

Участниците в „ Един за различен “ станаха част от първия в историята на предаването конкурс за хубост . Изящество и романтика извършиха атмосферата в тестването за двойки, а дамите получиха опцията да се почувстват като същински кралици на хубостта.

Отговорността за мъжете в предизвикването беше огромна, защото трябваше освен да подберат тоалетите и аксесоарите на своите половинки, само че и да се уверят, че дамите ще се усещат добре в тях. Типично по мъжки те изпитаха усложнения да предположат какво ще се дава отговор оптимално на усета на дамите им, само че не оставиха несигурността да повлияе на ентусиазма им. Мъжете получиха и друга загадка задача – да проявят храброст, като напишат сантиментално писмо, в което разкриват най-дълбоките си и откровени усеща. Написаното от тях провокира доста страсти и сълзи от наслада у дамите.

В края на дефилето с публични рокли и бански костюми , всички участници оцениха представянето на дамите. Най-много точки единомислещо получи Веселина, която се оказа родена за стилния подиум. Благодарение на своята неповторима харизма и лъчение, половинката на Гани завоюва първата купа в състезанието „ Мис „ Един за различен “ .

След прочувственото прекарване водещият Емо Чолаков изненада двойките с новината, че нито една от тях няма да отпадане и ще има опция да остане в предаването още една седмица. Какви нови игри предстоят в новите епизоди и ще съумеят ли участниците, заели последните места в тестванията тази седмица, да се изкачат по-нагоре в класирането и да се спасят от номинации?

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР