Участниците от звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 ще готвят

...
Участниците от звездния отбор на Hell’s Kitchen 6 ще готвят
Коментари Харесай

Какво ще сготвят Гатьо, Кобилкина и Изи на шеф Ангелов в Hell’s Kitchen?

Участниците от звездния тим на Hell’s Kitchen 6 ще готвят за първи път в Кухнята на Ада довечера от 20:00 ч. по NOVA. Те ще се изправят против тима на дамите и ще опитат да впечатлят началник Виктор Ангелов с съвършената порция пържени картофи. Задачата пред тях ще бъде лесна на доктрина, само че на процедура ще изисква добра техника на подготвяне.

За първи път в Кухнята на Ада ще забележим по какъв начин звездите работят в екип. Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята ” ще би трябвало да си партнира в пърженето с фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи. Триото ще вдигне градусите, а в случай че не се оправи със задачата, една от звездите може да бъде застрашена от изпъждане още със стъпването си в Кухнята на Ада.

Преди да се изправят против алените, златните ще влязат в борба между тях. Те ще би трябвало да подготвят своя персонален специалитет за началник Виктор Ангелов. Най-добрият измежду тях ще получи имунитет и ще даде първата огромна поръчка за сезона.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
Как ще се оправят известната Наталия Кобилкина, комикът Китодар Тодоров и артистът Тома в Кухнята на Ада? Ще успее ли инфлуенсърката Гърдева да впечатли началник Ангелов с ястията си повече от звездната победителка Капитонова? Как ще се оправят Радка и Калки?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 довечера тъкмо в 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в  и формалните профили на предаването във ,  и .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР