Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията

...
Участник в американската лотария пeчели 36 милиона долара с комбинацията
Коментари Харесай

Участник в лотария спечелил крупна сума пари, но не знаел за това

Участник в американската лотария пeчели 36 милиона $ с комбинацията от цифри, която е избрал. Той обаче очевидно не е схванал за шанса си, защото дълго не потърсил премията си. А интервалът от 180 дни по тази причина е изминал предходната седмица.

Късметлията е попълнил билет Mega Millions в супермаркет в Джаксънвил, Флорида, оповестяват локалните медии.

На 15 август 2023 година изтеглените цифри са 8, 39, 42, 57, 63 в композиция със супер цифрата 7. Шансът за облага е 1 към повече от 302 милиона.

От Mega Millions и лотарийната акция зад играта се пробват да намерят късметлията с обществени апели. Всички те обаче се оказват на вятъра.

Какво се случва с парите, когато печелившият не ги потърси?

От лотарийната компания разясняват пред Fox, че законът на Флорида планува 80 % от непотърсените облаги да отиват за обучение. Останалите 20 % се връщат назад в лотарийния фонд.

Около 29 милиона $ в този момент ще бъдат в интерес на учебни заведения и университети, а парите от фонда ще бъдат употребявани и за подкрепяне на финансирането на стипендии.

Печалба от почти половин милиард $

Междувременно актуалният
джакпот продължава да пораства - до съвсем половин милиард $. При идващото изтегляне във вторник 493 милиона $ ще чакат участниците в лотарията.

В Съединени американски щати големите облаги от
лотарията не са необичайност. Миналата година човек от Лос Анджелис завоюва джакпота Powerball на стойност над 2 милиарда $, предава bTV.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР