Участничките от от Ергенът се обединиха във войната си срещу

...
Участничките от от Ергенът се обединиха във войната си срещу
Коментари Харесай

Момите от Ергенът на война с шоуто и Виктор

Участничките от от " Ергенът " се сплотиха във войната си против Виктор Стоянов и риалити предаването " Ергенът “. Те са ядосани тъй като Виктор Стоянов е имал връзка с 25-годишната травъл влогърка Мария Тарашманова още преди да стартира шоуто.

Дениз Хайрула даде опция на почитателите да ѝ задават въпроси. Е, несъмнено, множеството любопитни обстоятелства се въртят към присъединяване ѝ в " Ергенът “. Плеймейтката показа, че няма никакви връзки с Виктор Стоянов.

„ Как са връзките ви с Виктор?” – попита последователка.

„ Никак. Сега разбрахте ли за какво в действителност нямаше пръстен на финала? Защото „ Ергенът” не беше ерген...” – съобщи в прав текст Дениз, като по този начин единствено удостовери слуховете, че Стоянов се е съгласил да взе участие поради хонорара и известността, а не тъй като си търси жена, нито пък ще я откри в риалити формат.



„ Знаехте ли за гаджето му Мария? Това е насмешка с вас девойките и нас зрителите” – пита различен почитател на Хайрула.

„ Не, само че към този момент знаем. И съм съгласна” – отвръща плеймейтката, която е ядосана, че са се подиграли със благосклонностите й към мачото.



„ Мислиш ли, че форматът беше не добре квалифициран като цяло?” – попита друга почитателка на някогашната на починалия Христо Сираков.

„ А ти мислиш ли, че е обикновено да не си взимаш пратките от куриера?” – отвърна й Дениз, визирайки какъв брой е неточен форматът.



Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си персонален профил в инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: „ Това, че „ ергенът” не е ерген учудва ли някого”? Явно девойките са доста, доста ядосани, само че дано си зададат въпроса какво ѝ е било на Мария да го гледа по какъв начин се целува с всички тези „ дами”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР