„Убийците прикриват следите си. В Мариупол заработиха руски мобилни крематориуми.

...
„Убийците прикриват следите си. В Мариупол заработиха руски мобилни крематориуми.
Коментари Харесай

Мариупол: В града работят мобилни крематориуми на РФ, за да прикрият убийствата на цивилни

„ Убийците прикриват следите си. В Мариупол заработиха съветски мобилни крематориуми. След необятната интернационална гласност за геноцида в Буча висшето управление на Руската федерация подреди да унищожи всевъзможни доказателства за закононарушенията на нейната войска в Мариупол. Преди седмица данни сочат 5000 починали. Но поради размера на града, пагубните опустошения, продължителността на блокадата и твърдата опозиция, десетки хиляди цивилни мариуполци биха могли да станат жертви на нашествениците. Ето за какво Русия не бърза да дава зелена светлина на турската задача и други начинания за избавяне, и цялостна евакуация на Мариупол. Освен това те се пробват да разпознават всички евентуални очевидци на зверствата на нашествениците посредством лагери и да ги унищожат ", се споделя в изказването.

Според градския съвет руснаците са оставили цялата мръсна работа на сътрудници.

„ Очевидци оповестяват, че руснаците са привличали локални терористи и такива от ДНР в специфични бригади. Те събират и изгарят телата на жителите на Мариупол, измъчени и убити вследствие на съветската инвазия. Работата на тези групи се координира директно от провъзгласения за кмет-сътрудник Константин Иващенко. В продължение на доста години той и неговите сътрудници неведнъж се опитваха да завземат властта, само че в последна сметка съумява единствено да стане шеф на крематориума в Мариупол ", допълват от кметството.

От своя страна, кметът на Мариупол Вадим Бойченко означи, че светът не е виждал мащаба на нещастието в Мариупол откогато съществуват нацистките концентрационни лагери:

„ Руснаците трансфораха града ни в лагер на гибелта. За страдание, ужасната прилика получава от ден на ден и повече доказателства. Това към този момент не е Чечения или Алепо. Това е новият Аушвиц и Майданек. Светът би трябвало да помогне за наказване на нечовеците на Путин “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР