Убийците на 67-годишният Симеон Тодоров от Враца получиха присъди за

...
Убийците на 67-годишният Симеон Тодоров от Враца получиха присъди за
Коментари Харесай

Правосъдие! Убийците на възрастен човек от Враца влизат за дълго в затвора

Убийците на 67-годишният Симеон Тодоров от Враца получиха присъди за осъщественото от тях брутално закононарушение, научи BulNews.bg. Пламен Иванов и Цветан Цветков ще лежат надлежно 16 и 17 години в пандиза.
Припомняме, че врачанинът беше открит мъртъв в дома си на ул. „ Околчица “ №25 във Враца през март предходната година. Той е бил съсечен с секира от двамата подсъдими. Те помагали в домашната работа на възрастния човек. Те взели пари в заем от Симеон. Дължали му общо 70 лв..
В края на 2016 година връзките им се влошили поради невърнатите заеми. При срещите посред им двамата мъже се заканвали, че ще пребият Симеон. След стабилен запой на 11 март 2017 година отишли в дома на възрастния мъж, който ги поканил и почерпил. При разразил се спор сред гостите и домакина той бил повален на пода и грубо погубен. След осъщественото ликвидиране двамата обвинени се върнали в заведението и траяли да употребяват алкохол.
Днес уголемен 5-членен правосъден състав към Врачанския областен съд с ръководител Лидия Крумова им наложи тежките присъди. Двамата би трябвало да лежат при в началото непоколебим режим.
Решението на правосъдния състав не е дефинитивно. То предстои на обжалване в 15-дневен период пред Софийския апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР