Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки

...
Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки
Коментари Харесай

Цветанов проговори за бруталното убийство на Виктория и укори...

Убийството в Русе е тежко, брутално. Престъпление, за което всеки един може единствено да замълчи и да остави експертите да си свършат работата. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов преди гласуването на оставката на Николай Нанков като народен представител, съобщи организация „ Фокус “. 

„ Мисля, че през днешния ден можем да дадем почитание и почит за денонощния труд на българските служители на реда, следователи и прокурори “, съобщи той.

„ Не знам по какъв начин гледате тези експерти, които укорявахте в часовете откакто беше открито, че има жертва “, разяснява Цветан Цветанов към Българска социалистическа партия.

„ Вие желаете единствено да рушите и да създавате напрежение в обществото и това под една или друга форма не ви прави чест. Това е ваше право и профилът ви на държание, откогато имате настоящия си ръководител. Решете си казуса във вестник „ Дума “ и тогава излезте на трибуната “, се обърна ръководителят на ПГ на ГЕРБ към Българска социалистическа партия.

„ ПГ на ГЕРБ в коалиция с „ Обединени патриоти “ доказахме, че можем да носим морална отговорност. И достойният Валентин Радев, и достойният Ивайло Московски, и достойният Николай Нанков подадоха оставките си “, уточни Цветан Цветанов.

„ В Бяла починаха български жители, а вие не понесохте никаква морална отговорност. Българските гласоподаватели не ви дадоха опцията да имате идващ управнически мандат, дълги години няма и да го имате “, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР