Нападателят на Реал Мадрид Хоселу попадна под светлините на прожекторите

...
Нападателят на Реал Мадрид Хоселу попадна под светлините на прожекторите
Коментари Харесай

Героят за Реал Мадрид Хоселу: Всеки мечтае за такива вечери

Нападателят на Реал Мадрид Хоселу попадна под светлините на прожекторите след двата си гола във вратата на Байерн Мюнхен, с които.

Хоселу се появи като запаса и в 88-а минута се възползва от неточност на вратаря Мануел Нойер и изравни за 1:1, а в добавеното време още веднъж бе на вярното място и осъществя за 2:1.

Реал доближи финала в шампионата с общ резултат 4:3.

34-годишният Хоселу изживя същинска приказка, като в обществените мрежи се появиха фотоси по какъв начин поддържа Реал като почитател на финала на Шампионска лига против Ливърпул преди две години, а в този момент още веднъж ще има опция да бъде на край, само че този път със доста по-важна роля.

" Аз воин? Не се усещам воин. Но мога да кажа с безспорна сигурност, че съм доста благополучен човек! Когато играеш за Реал и изравняваш резултата, знаеш, че всеки ще се втурне да вкара втория гол, с цел да грабнем успеха. Защото тук би трябвало да победим.

Разбира се, всеки мечтае за такива вечери. Но става въпрос за подготвеност. Мисля, че първият гол беше резултат от тяхната отмалялост. Те се защитаваха прекомерно покрай своята врата и би трябвало да вземете това поради, тъй като сходна тактичност лимитират придвижванията ви. В резултат действителността надвиши и най-смелите ми упования “, сподели Хоселу пред кореспонденти след мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР