Убийството в мафиотски стил на журналиста Йоргос Карайвас в петък

...
Убийството в мафиотски стил на журналиста Йоргос Карайвас в петък
Коментари Харесай

Издирват скутера и телефоните на убийците на гръцкия журналист

Убийството в мафиотски жанр на журналиста Йоргос Карайвас в петък в Атина продължава да водеща тематика в гръцкия щемпел. " Катимерини " написа, че сега полицията е съсредоточила издирванията си върху листата с откраднати скутери, с какъвто на запис от охранителна камера се вижда, че убийците се отдалечават от мястото на престъплението. Също по този начин се изследват телефонните позвънявания сред причинителите и помагачите им, които са следили околните пресечки.

Според полицията е несъмнено, че скутерът, употребен при убийството, е бил откраднат. Затова ще проверяват деликатно всички обири на сходни скутери, за които притежателите са съобщили в последно време.

Освен това криминалистите допускат, че в убийството са взели участие две групи. Едната се е състояла от физическите причинители, а другата е проследила журналиста след излизането му от постройката на телевизия " Стар ". Следователите се пробват да разпознават телефонни позвънявания, осъществени сред двете групи, с цел да доближат до съответни телефони и до обвинени за убийството.

" Катимерини " напомня, че журналистът е писал неведнъж за над 10 убийства, които от 2018 година насам се свързват с битка за превъзходство в гръцката мафия. В една от публикациите си, оповестена на 3 февруари тази година, Карайвас оповестява за среща предишното лято в атинското предградие Варкиза на " четиримата водачи на бароните на нощта ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР