Убийството на 44-годишния Пейо Пеев е планирано, категоричен е пред

...
Убийството на 44-годишния Пейо Пеев е планирано, категоричен е пред
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Габриела и майка й опитвали да убият Пейо с психотропни вещества?

Убийството на 44-годишния Пейо Пеев е планувано, безапелационен е пред Lupa.bg криминалистът Иван Савов. Според него допустимо е да е бил замаян, само че не е изключено мъжът на Габриела да е удушен от нея и майка й дипломатката Красимира Трифонова без " помощни средства ". Той е бил доста измършавял и двете дами елементарно са се справили с него.



Габриела Славова

                                                  Красимира Трифонова

Негов другар показа, че Пейо е станал 50 кг:

„ По принцип е много слаб и миличък. Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един фантом. Макс 50 кила с мокри облекла. Изпиха му душичката. Има данни, че са му сипвали психотропни субстанции, когато е бил на посетители. Той самият споделяше, че няма спомен за някои събития. Седмица по-рано преди злощастната вечер на Ивановден при сходна среща Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, тъй като той не се качваше в жилището им, нашето момче усеща неразположение, потегля си самичък с колата и се прибира на шанс, а в къщи към този момент залита и на идващия ден е бил дроб и обездвижен. Това за мен си е първи опит за ликвидиране. Не знам какво са му дали. Е, на втория път към този момент са бързали и не са се шегували. Убиха го тъй като беше добър и лековерен ”.

Пейо е обичал да се качва на Алеко. Снимал е природата и й се е наслаждавал. Именно там е била закарана колата с натрупа му. „ Те взеха решение да го подпалят на обичаното му място, та и всички ние, за които той беше светлина да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег ”, споделят негови другари.

Те се притесняват, че до момента в който Габриела е под домакински арест, ще заличи доказателства за убийството. „ Как по този начин освобождават пълноправен убиец в домакински арест сякаш да се грижи за децата, в случай че те не са при нея. Ама тя трие фейсбуци, върти телефони в този момент, заличава някакви доказателства ”.

Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „ Алеко ” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а по-късно пожарът – инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на Пейо – Габриела и майка ѝ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР