Убийство в Карнобат е извършено във вторник сутринта. Криминално проявен

...
Убийство в Карнобат е извършено във вторник сутринта. Криминално проявен
Коментари Харесай

Задържаха мъж за братоубийство в Карнобат

Убийство в Карнобат е осъществено във вторник сутринта. Криминално проявен е умъртвил по-малкия си брат на рождения му ден след разгулен запой. Двамата се скарали за дребни пари след няколко месеца безработица.

В навечерието на 50-годишния си рожден ден Ивелин сяда с по-големия си брат Альоша да се почерпят. Изпиват доста алкохол. Двамата останали безработни, като до половин година по-рано Ивелин бил общ служащ на повикване из цялостен Карнобат. Братята се скарали за пари.

„ Използвайки арматурни клещи, той е нанесъл голям брой удари в региона на главата на по-малкия си брат. В резултат на тях той е умрял. Извършителят на действието е навреме задържан”, съобщи Цветелина Рандева - представител на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас.

61-годишният Альоша Янков е направил цялостни признания. Мъжът бил престъпно проявен, преди три години лежал в пандиза за дребни обири.

„ Цял живот е бил в пандиза. Убитият беше доста добродушно момче. Не закачаше децата, играеше с тях, милваше ги. Просто съжаляваме, цялата махала съжаляваме”, разяснява Сали.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под директното наблюдаване на Бургаска окръжна прокуратура.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР