Убийства на лоши момичета (8х60) e новата поредица, която стартира

...
Убийства на лоши момичета (8х60) e новата поредица, която стартира
Коментари Харесай

Убийства на лоши момичета с премиера по ID

Убийства на неприятни девойки (8х60) e новата поредност, която започва по телевизионния канал ID на 15 май от 22:00 часа. Тези крими мистерии от действителния живот разкриват тъмната страна на женските връзки и съревнование. Кои са кралиците и подражателките и кои процъфтяват от ревнивост и злословия?

Понякога тази динамичност води до шокиращи актове на психическо и физическо принуждение. В премиерния епизод на 15 май, " Танцьорките от Вегас ", се наблюдава историята на вариететната танцьорка Деби Флорес Нарваес от Лас Вегас, която не се опасява да влиза в спорове. Заради конфликтната й природа след изгубването ѝ следователите се чудят дали не е забъркан ревностен противник.

Друга история ни води в Форт Уейн, Индиана, при гимназиалната волейболна звезда Стейси ДеГрандчамп. Когато боят на вечерно празненство се трансформира в гибелен, очевидците не желаят да приказват, а килърът ѝ съвсем се измъква. Други епизоди демонстрират секрети и изменничества в дребен град в Тексас; скрит план за възмездие от празненство сцената в Албакърки; възходяща неприязън сред две кралици на родео в Тексас и други Убийства на неприятни девойки е продукция на Lion Television U.S. за Investigation Discovery. Нов епизод се излъчва всеки понеделник от 22:00 часа с повтаряне всеки четвъртък от 21:00 часа - и двете по телевизионния канал ID.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР