Убитият Тургай Сали е успял да даде подробно описание на

...
Убитият Тургай Сали е успял да даде подробно описание на
Коментари Харесай

Застреляният бизнесмен в Хасково успял да даде подробно описание на убиеца

Убитият Тургай Сали е съумял да даде в детайли изложение на килъра си преди да почине. Това стана ясно на взаимен брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи в Хасково. " Приживе е бил разпитан, дал е доста в детайли изложение на причинителя, като е описал освен телосложение, а и облеклата му, което е асъдействало за определяне на едно съответно лице, разкриха от прокуратурата. Разпитани са и голям брой други очевидци.
Още по темата
По време на интервенцията на ранения в УМБАЛ " Св. Георги ", осъществена в неделя, хирурзите са извадили от таза му проектил от патрон, който се е оказал безусловно съчетаем с двете гилзи, открити от проверяващите. След интервенцията потърпевшият е бил настанен в интензивно поделение, само че за жал тази заран в 01 часа и 10 минути е умрял, споделиха още проверяващите. Разпитани са и голям брой други очевидци.

От полицията и прокуратурата към този момент нямат данни дали е правилно това, че убийството е поръчка поради свидетелски показания от страна на жертвата, дадени в Гърция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР