Барикадиралият се полицай в Пловдив се е предал доброволно. Той

...
Барикадиралият се полицай в Пловдив се е предал доброволно. Той
Коментари Харесай

ЕКШЪНЪТ В ПЛОВДИВ: Барикадиралият се полицай се е предал след преговори през цялата нощ

Барикадиралият се служител на реда в Пловдив се е предал непринудено. Той е наказан на пожизнен затвор за убийството на родителите му.

Тази заран от полицията обявиха на брифинг, че мъжът е изтърпявал мярка домакински арест. След идване на полицията в дома му, той е заплашвал чиновниците на реда, че в случай че влязат в парцела ще има доста потърпевши. Той е предупреждавал, че се е подготвил с рискови субстанции.

През цялата нощ са водени продължителни договаряния. Около 5:30 часа сутринта мъжът се е предал. Няма потърпевши. Мъжът е отведен и предаден на правосъдна защита.

Венцислав Караждов се предал непринудено, удостовери адвокатката му. Знак е предиздвикал служителя на реда да се съобщи на органите на реда, добави тя.

Не са открити оръжия нито в него, нито в дома му.

През цялото време мъжът твърдеше, че е почтен и не има намерение да влезе в пандиза за закононарушение, което не е направил. С него са разговаряли и психолози.

През 2016 година телата на родителите на наказания бяха открити безжизнени след спор за парцел. Те водили дело със сина си, което спечелили.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР