Убитият 39-годишен мъж в Гоце Делчев е бил криминално проявен

...
Убитият 39-годишен мъж в Гоце Делчев е бил криминално проявен
Коментари Харесай

Убитият в Гоце Делчев от фаталната Виктория млад мъж се оказа истинско страшилище

Убитият 39-годишен мъж в Гоце Делчев е бил престъпно проявен с 15 влезнали в действие присъди, лежал е в пандиза в Бобов дол. Това сподели на брифинг шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград ст. Комисар Георги Кандев.

„ Жертвата е престъпно проявен, неведнъж, по линия на грабежи, обири, опиати, регистриран е като причинител на незаконно лишаване на МПС, привличан е като обвинен за ръководство на МПС, след приложимост на опиати, както и за непозволено присъединение към електропреносната мрежа “, сподели още Кандев.

Той посочи, че мъжът с букви В. Й. В. има три престъпни регистрации. Осъждан е неведнъж за разнообразни престъпни действия. Има влезнали в действие 15 присъди, като 14 от тях са издадени от Районния съд в Гоце Делчев и една от Окръжния съд в Благоевград.

„ Има 11 броя ефикасни присъди. Същите са за обири, за ръководство на МПС, след приложимост на наркотични субстанции, за владеене на опиати, незаконно лишаване на МПС.

Лицето е изтърпявало и наказване „ Лишаване от независимост “ в пандиза в Бобовдол през 2019 година “, добави шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР