Убитата Еранухи Пехливанян е удушена. Не бяхме намерили частите от

...
Убитата Еранухи Пехливанян е удушена. Не бяхме намерили частите от
Коментари Харесай

Полицията с ужасяващи подробности за зверското убийство на ж...

Убитата Еранухи Пехливанян е удушена. Не бяхме намерили частите от натрупа и по тази причина не избързахме да осведомяваме. Това оповестиха на брифинг Окръжна прокуратура – Русе и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, провел се в Съдебната палата в Русе.Те

Те разкриха детайлности към грабежа, отвличането и жестокото ликвидиране на Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град. Двама души са подведени под наказателна отговорност.

От брифинга стана ясно, че са събрани задоволително доказателства. Властите означиха, че става дума за двама причинители на закононарушението, като са упрекнати за похищение, обир на пари в огромни размери и съзнателно ликвидиране, за прикриване на първите две закононарушения.

„ Разчитахме на това, че тази информация ще остане служебна за нас, с цел да можем да правим следствени дейности. Снощи, при осъществени огледи, бяха открити елементи от тялото на дамата. Не бяхме намерили частите от натрупа и по тази причина не избързахме да осведомяваме.

На 11 януари дамата е била похитена от двама души, които са я следили повече от месец и са открили навиците й от всекидневието. Те са знаели, че разполага с финансови благоприятни условия и носи със себе си огромни суми пари в брой. Привечер тя е излязла от една от аптеките и е носила със себе си 20 000 лева Била е сама и се е насочила към автомобила си, паркиран на публичен паркинг до постройката на Национална агенция за приходите в Русе.

Единия от похитителите е бил облечен в полицейска униформа и е изискал персоналната карта на жертвата, с цел да извърши мнима инспекция, влезнал е в автомобила й, след което е определял посоката на придвижване на колата. Другият обвинен се е движел зад тях с друга кола. На дамата са били сложени белезници. Тя е преместена от нейната кола в автомобила на втория причинител. Сумата от 20 000 лева е била отнета.

Двамата причинители са разбрали, че има огромни суми пари и в дома на дамата, която е брачна половинка на общински съветници от ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян.

След отвличането тя е била отведена в дома й, като двамата са взели от там и сумата от 45 000 лева Тогава двамата са решили да извършат съзнателно ликвидиране, с цел да прикрият следите си ", споделиха на брифинг от полицията в Русе.

От изказването на полицията стана ясно, че дамата е умъртвена посредством задушаване, а на идващия ден са разчленили натрупа й и са изхвърлили останките в река Русенски Лом.

Властите подчертаха, че двамата причинители са били обезпокоени от това, че жертвата ги е видяла и е чула гласовете им, както и това, че е видяла автомобила им.

Снощи, благодарение на водолазни екипи, са били намерили част от останките на дамата, а през днешния ден към момента продължава претърсването от водолази.

Вчера единият от обвинените е бил разпитан от прокурори и той самичък е разкрил мястото къде тъкмо са изхвърлени останките на дамата, а точно - в р. Русенски Лом.
Свързани вести Съпругът на убитата в Русе - пари от аптеки, строителство и дърводобив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР