Убит жител на столицата на Тринидад и Тобаго, Порт ъф

...
Убит жител на столицата на Тринидад и Тобаго, Порт ъф
Коментари Харесай

Уникален случай: Мъртвец не бе допуснат на собственото си погребение СНИМКИ

Убит гражданин на столицата на Тринидад и Тобаго, Порт ъф Спейн, не е бил позволен до църквата за личното си заравяне, оповестява "Сън ".

29-годишният Че Луис и татко му 54-годишният Алдай Луис били убити в дома им на 15 ноември. Алдай бил заровен в ковчег, в сходство с традицията. Синът му Че бил балсамиран в седнало състояние от работещите в погребалната компания и подложен на стол.

Облечен в розово сако и бели панталони, мъртвецът е отвеян на стол през столицата до църквата в близкия град Диего Мартин. Минувачите спирали в ступор при типа на сюрреалистичното погребално шествие.

Но когато Че дошъл в църквата, чиновниците били сюрпризирани от видяното и не го пуснаха вътре. Покойникът бил оставен да седи извън. Някои от участниците в погребението не разпознали Че и го разкритикували, че не носи маска. Те не разбрали, че мъжът не диша.



Собственикът на погребалната организация Дени разказал, че девизът му е „ Всеки живот е неповторим, по тази причина и погребението би трябвало да бъде неповторимо “. Той обяснил за какво Че е подложен на стол: „ Семейството му помоли за това. Това искане не беше изненада за нас, защото знаем, че сходни погребения се организират в чужбина. "



„ Три дни го държахме при нас, с цел да забележим по какъв начин се задържа на стола, преди да организираме шествието “, споделя още Дени.

За извънредно заравяне организацията е изправена пред санкция от 6,8 хиляди $ в Тринидад и Тобаго. Полицейският чиновник Брент Батсън е споделил: "Разочаровани сме от безотговорното държание, инициирано от погребалната организация на Дени. "



В последна сметка Че бил подложен в ковчег и заровен до татко си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР