Убиецът от Нови Искър опитал да прикрие следите след престъплението

...
Убиецът от Нови Искър опитал да прикрие следите след престъплението
Коментари Харесай

Убиецът от Нови Искър опитал да прикрие следите си след престъплението

Убиецът от Нови Искър опитал да прикрие следите след закононарушението 25-годишният мъж, който умъртви родителите си, по-малкият си брат и баба си в Нови Искър, е опитал да прикрие следите на закононарушението. Това сподели на брифинг пред Министерство на вътрешните работи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Георги Хаджиев.
 БГНЕС
Все още не е осъществена експертиза и няма информация по кое време тъкмо е младият мъж е протегнал ръка на фамилията си. Убийството е осъществено с секира, която е открита на мястото на закононарушението.  
 

Стана ясно, че не от дълго време младият мъж е бил на обзор в психиатричен кабинет - сред 20-15-2018 година Няма обаче данни същинско заболяване, т.е. той не е диагностициран.
 
Няма данни арестуваният мъж да има престъпни регистрации, както и да е бил наркотичнозависим. Установено е, че е незает.-->
 БГНЕС
Директорът на Столичната полиция Георги Хаджиев даде още детайлности по случая.
 

За закононарушението се е схванало откакто сътрудници на бащата на килъра, който е работел във военно отделение на Министерството на защитата, го потърсили, защото мъжът не е отишъл на работа втори ден. Хората идват на място, вратата им отваря 25-годишният мъж и, във очевидно несъответстващо положение, декларира, че родителите му са на заравяне в Пловдив.

В следствие обаче от къщата се чуват мобилните им телефони, екипът на Военна полиция влиза в къщата и открива четирите натрупа.
 БГНЕС

В началото на януари 2018 година Нови Искър беше разтресен още веднъж, тогава от шесторно ликвидиране. Бяха убити татко, наследник, доведена щерка, приятелят ѝ и баба ѝ с по няколко патрона. В бунар на километри от къщата беше открита убита и майката.
 
Заподозрян беше Росен Ангелов - 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудничество с малолетна и обири. Той беше търсен в продължение на четири дни, след което беше открит мъртъв с патрон в главата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР