Uber се стреми да помогне с една ужасна задача: връщане

...
Uber се стреми да помогне с една ужасна задача: връщане
Коментари Харесай

Мразите връщането на пакети? Сега Uber ще го направи вместо вас

Uber се стреми да помогне с една ужасна задача: връщане на пакети.

Гигантът за споделени пътувания показа нова продуктова актуализация в сряда, която отстранява някои от болките в процеса на връщане, позволявайки на потребителите да изискат от Uber особено да оставят техните пакети за електронна търговия в локална поща, FedEx или UPS.

Новото на Uber функционалност за връщане на пакети, която разрешава на потребителите да се обадят на пощальон, който да вземе пакетите и да ги остави на местата за доставка. Новата функционалност на Uber за връщане на пакети, която разрешава на потребителите да се обадят на пощальон, който да вземе пакетите и да ги остави на местата за доставка. CNN/Uber

Новата функционалност има за цел да помогне на огромния брой онлайн купувачи, които би трябвало да върнат покупки, само че ненавиждат процеса на това. Близо половината от потребителите биха предпочели да седят в трафика в час пик, в сравнение с да върнат по пощата, съгласно февруарско изследване на Националната федерация за търговия на дребно (NRF), представено от Uber, като 79% от купувачите под 30 години разказват връщането по пощата като „ ненапълно или доста досадно. “ Но връщанията са неприятна част от живота на потребителите, като приблизително 16,5% от продажбите на дребно се връщат, заяви NRF през декември.

Най-новият инструмент на Uber, ориентиран към справяне с казуса, е част от Uber Connect, съществуващата услуга на компанията, която разрешава на потребителите да изпращат продукти за локална доставка в деня. Само с едно натискане на бутона в Uber или Uber Eats клиентите към този момент могат да се обадят на пощальон, с цел да вземат до пет авансово платени, запечатани пакета, които да бъдат закарани до най-близкото належащо място за доставка , бъдете това е пощенска работа или място за различен спедитор.

Предлага се и следене на куриери онлайн, което дава опция на потребителите на услугата да следят пътуването на пратката си по целия път до пощата.

Пакетите, изпратени посредством Uber, би трябвало да бъдат оценени на под $100 и да тежат под 30 паунда, съгласно компанията. Всички пакети ще бъдат върнати против закрепена такса от $5, сподели компанията, макар че членовете на Uber One получават отстъпка като част от своите абонаментни преимущества.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР