Убедени сме, че ще спечелим първото място, за да имаме

...
Убедени сме, че ще спечелим първото място, за да имаме
Коментари Харесай

Никола Минчев убеден: Ще сме първи, но коалиция с ГЕРБ е невъзможна

Убедени сме, че ще спечелим първото място, с цел да имаме самодейността в 49-тото Народно събрание. Ще предложим кабинет, който ще бъде с задоволително добра експертиза, надяваме да се срещне поддръжка. Със сигурност има по какъв начин да се сформира съдружно държавно управление, само че не и с другата съществена политическа групировка – ГЕРБ-СДС. Не имам вяра изключително в експертен кабинет, във всеки един кабинет има специалисти, по-скоро ще предложим държавно управление на малцинството. Не сме избрали министър председател към момента, съобщи пред NOVA NEWS Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “.

По думите му целите на Политическа партия са за интервал от 4 години.

„ Най-вероятно през май ще бъде признат бюджет за 2023 година 50 милиарда са парите, които чакаме под формата на средства по ПВУ и Оперативна програма за 5 години. Не се тормозим от събаряне на кабинета, само че това носи последици, тъй като няма опция, хвърля страната в рецесия. Не мисля, че партиите биха си разрешили да смъкват едно държавно управление, в случай че няма какво да предложат “, уточни той.

Той е безапелационен, че Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да се оправи с високите цени и непазарните практики. „ Тя обаче не е известна като работещ орган. Категорично той би трябвало да бъде реформиран “, означи той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР