Убедени сме, че е въпрос на време да видим Кристиан

...
Убедени сме, че е въпрос на време да видим Кристиан
Коментари Харесай

Ще го познаете ли? Кристиан Кирилов качи снимка отпреди мускулите

Убедени сме, че е въпрос на време да забележим Кристиан Кирилов в ролята на някой супергерой на Marvel или DC. Но Кристиан не всеки път е бил мускулестият бабанка, който познаваме. Ето и доказателството:

" Когато фантазиите стават действителност ", написа Кристиан под колажа. В ляво виждаме риалити звездата в ранните му тийн години, а в дясно фото от последното лято. 

Виж още: Нов ден, нова драма: Джулката бори злобарите с алегория, само че единствено утежни положението 

Хубаво е когато фантазиите стават действителност, само че още по-хубаво е, когато те ти носят и добър приход. А Кристиан Кирилов сигурно не може да се оплаче от това, защото той е един от обичаните фитнес инфлуенсъри на доста спортни марки. 

Самият Кристиан се дефинира като мотиватор в и това можем да забележим и на сторита, където нерядко тренира и други хора. 

Виж още: Лора Караджова с първа реакция след " Маскираният артист "! Певицата спря и мненията онлайн 

Но колкото са огромни мускулите му, два пъти по-голямо е сърце. Инфлуенсърът е огромен фен на кучетата, само че не на тези с потекло, а беззащитните животинки, които нямат шанса да се родят в човешки дом с храна и топлота. Именно по тази причина Кристиан самичък дава нужното - храна и внимание, на много бездомни кучета. 

Кристиан беше част от събирането на звездите на " София Ден и Нощ ", проведено от Vbox7. Засега live е един епизод от две елементи, тъй че в случай че сте го пропуснали може да го видите тук.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР