Убедена съм, че си там някъде. Мога да те усетя.

...
Убедена съм, че си там някъде. Мога да те усетя.
Коментари Харесай

До бъдещата ми любов: Намери ме, когато съм готова

Убедена съм, че си там някъде. Мога да те усетя. Не мога да го обясня, само че от време на време имам възприятието, че ще те срещна всеки един миг, че ще приказваме. Знам, че звучи необичайно, не знам името ти, само че горя от предпочитание да го науча. Сигурна съм, че един ден ще се срещнем.

Вълнувам се, не съм подготвена към момента. Не знам какво да ти кажа. Когато помисля за този миг и настръхвам, усещам се като ученичка, имам пеперуди в стомаха. Мисълта, че през днешния ден, на следващия ден или идната седмица може да се срещнем, ме кара да бленувам. Виж какво влияние имаш върху мен.

Била съм на доста първи срещи. Била съм част от непълноценни връзки, които са завършвали с отчаяние и болежка. Била съм на крачка от това да се откажа от любовта, само че вярата постоянно надделяваше, за което се веселя доста. Продължих да се срещам с нови хора, имах нови прекарвания. И най-сетне открих себе си. Не съм съвършена, само че се одобрявам такава, каквато съм. не бих се трансформирала. Доволна съм от това, което съм. Наслаждавам се на това пътешестване, през което съумях да схвана нуждите и желанията ми. Успях да трансформира някои неща за себе си, които ме направиха по-силна и се научих по какъв начин да върша взаимни отстъпки. Имам да ти описвам толкоз доста неща.

Но сега… в този момент си почивам от любовта. Стигнах един миг, в който не желая да те диря повече, тъй като се изморих. Искам да се концентрирам върху други неща. Не се разстройвай, значим си за мен. Просто научих, че любовта е като пеперуда. Колкото и да я преследвам, бяга от мен. Тя би трябвало да пристигна сама при мен. Повярвай ми, не е елементарно. Не е елементарно да заставам и да те очаквам.

Имам желанието да направя този опит. Искам да стигна до любовта по друг метод, да тествам търпението си. Това е повода да очаквам.

А до момента в който го върша, ще работя над други неща в моя живот. Уча се по какъв начин да съм по-добра, да откривам нови неща и да излизам от зоната си на комфорт. Минавам през компликации като всеки един от нас. Това, през което минавам, ще ми помогне да съм съвършена за теб.

Така, че ела, когато си подготвен. Може би ти минаваш през същото, а може би търсиш пътя.  Аз съм тук и те очаквам, с цел да ти покажа, че най-хубавото следва. Защо ли? Защото то идва за тези, които са задоволително търпеливи, с цел да чакат. Ще съм подготвена за идването ти, с цел да те прегърна, изслушам и да бъда до теб. Искам да науча всичко за теб.

Нямам самообладание да те срещна!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР