Убеден съм в развитието общината и нейния европейски облик, каза

...
Убеден съм в развитието общината и нейния европейски облик, каза
Коментари Харесай

Бизнесът в община Сунгурларе подкрепя инж. Димитър Гавазов на вота в неделя

Убеден съм в развиването общината и нейния европейски образ, сподели претендентът за кмет от Движение за права и свободи на среща с най-големия шеф в района

Най-големият шеф в община Сунгурларе " Винекс Славянци " поддържа претендента за кмет на Движение за права и свободи инж. Димитър Гавазов на вота в неделя. На срещата, която се организира в завода, изпълнителният шеф Жеко Жеков съобщи, че в лицето на Гавазов вижда освен предпочитание и упоритост за развиване на района, а и същинска воля да извърши поетите задължения пред гласоподавателите в община Сунгурларе.

Жеко Жеков се слави като обран и уравновесен човек, извънреден ерудит и престиж освен в района. Неговата подкрепяща позиция за инж. Гавазов значи доста както на политически, по този начин и на стопански език. А изказана по този метод тя е явен знак за потребността от управническа смяна в община Сунгурларе.
 Кандидатът за кмет на Движение за права и свободи инж. Димитър Гавазов организира среща с най-големия шеф в Община Сунгурларе 
„ Благодаря за безапелационната поддръжка на  Жеко Жеков и на чиновниците на " Винекс- Славянци ", които споделят моите цели и управнически визии за развиването на община Сунгурларе. Осъзнавам голямата отговорност, която поемам, само че воден от желанието си, от упоритостите и мощната и мощна поддръжка на бизнеса в лицето на най-големия шеф в община Сунгурларе, съм уверен в развиването общината и нейния европейски образ, към който се стремим всички ние. Нашата община Сунгурларе е една от най-големите по територия в Бургаска област. Тук  по необикновен метод е съчетана природата. Районът има всички условия за развиване на еко и селски туризъм. Моя задача и цел е точно развиването на тези действия “, сподели инж. Гавазов по време на срещата във „ Винекс Славянци “.

Благодаря за изказаните благи думи и мъдри препоръки, с които Жеко Жеков ме посрещна през днешния ден в наличието на своите чиновници и част от управителния състав на завода, добави инж. Гавазов.

На срещата участваха народните представители Севим Али и Фатме Рамадан, както и общинският ръководител на Движение за права и свободи и претендент за общински консултант Ружди Хаджен.

Обединени дружно за ново начало на 29 октомври с бюлетина с номер 5️7.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР