Убеден съм, че каквито икономически, данъчни и социални модели да

...
Убеден съм, че каквито икономически, данъчни и социални модели да
Коментари Харесай

Радев за радикална смяна на управлението

„ Убеден съм, че каквито стопански, данъчни и обществени модели да създаваме и да прилагаме, те няма да имат резултат, в случай че не се смени коренно политическата среда и стилът на ръководство ”, съобщи президентът Румен Радев в Хасково на среща с районния бизнес, съобщи Деветнадесет минути. Той настоя, че всички в обществото би трябвало да изискват по-голяма бистрота, отчетност и отговорност на политическия хайлайф за метода, по който се вземат значими управнически решения и изключително когато става въпрос за изразходването на обществен запас. " Това значи да се оправим с фундаменталния проблем в обществото ни - безнаказана престъпност и корупция ", уточни президентът.

``
реклама

" Ние би трябвало да настояваме властта да извършва по най-хубавия метод публичния контракт. Това ще рече да се обезпечи транспарантна и обективна социална и бизнес среда - да се понижат административните тежести, да се вкара електронното ръководство, да се подсигурява частната благосъстоятелност, да се подтиква иновативността, конкурентоспособността, самодейността на бизнеса ", безапелационен бе Радев. Според президента е от значително значение да се подсигуряват транспарантни и ясни критерии и идентични условия за достъп на всички компании до публични поръчки.

На въпрос дали ще наложи несъгласие върху ИК той отговори: " Ще работя институционално. Ще взема решение, когато законът пристигна при мен. Тогава ще преценява по какъв начин да постъпя ", посочи президентът.

Запитан за вероятностите за въвеждане на европейската валута в България, президентът акцентира, че това е стратегическа цел, която обаче изисква предварителна оценка на рисковете и стратегии за тяхното минимизиране.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР