Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно

...
Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно
Коментари Харесай

Тялото на Навални е предадено на майка му

Тялото на съветския опозиционен водач Алексей Навални, който умря ненадейно и ненадейно в пандиза предходната седмица, е било предадено на неговата майка. Това заяви през днешния ден говорителката му Кира Ярмиш в обществената мрежа " Екс ".

В последните дни майката на опозиционера - Людмила, както и брачната половинка му Юлия неведнъж приканиха съветските управляващи да върнат натрупа му. След като Навални умря на 16 февруари в наказателната колония IK-3 - " Полярен вълк ", тленните му остатъци бяха в неопределеност, като се спекулираше, че следователите крият нещо по случая.

След като на Людмила ѝ беше позволено да види тялото на сина си в град Салехард, тя качи клип в ютюб, където съобщи, че я изнудват да направи скрито заравяне. Майката и брачната половинка на най-върлия критик на Путин нееднократно допуснаха, че забавянето с връщането на тялото е обвързвано с това, че Навални е погубен с новичок.

В формалната експертиза, дадена на фамилията и екипа на опозиционера, написа, че той е " умрял от естествена гибел ".

Alexey`s body was handed over to his mother. Many thanks to all those who demanded this with us.

Lyudmila Ivanovna is still in Salekhard. The funeral is still pending. We do not know if the authorities will interfere to carry it out as the family wants and as Alexey deserves. We…
— Кира Ярмыш (@Kira_Yarmysh)
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР