Тялото на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова

...
Тялото на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова
Коментари Харесай

Трагедия! Откриха тялото на изчезналата съдия Москова

Тялото на ръководителя на Районния съд в Царево Мария Москова изплува в  непосредственост до пристанището в морския град, заяви за  източник, обвързван с оперативните действия по брега. Така доказаните жертви на бедствието до този миг са три – на арбитър Мария Москова и на двама мъже. Телата им са извадени на брега.

Първият изплува през вчерашния ден вечерта и той е на 64-годишния строителен служащ от Смолян, който живеел в морския град от много време. Той е бил нает на работа в новостроящата се вила на арбитър Москова в кв. Василико. Двете дами са били в Нисана, отвеян в морето покрай крайбрежната алея в кв. Василико.

Все още няма диря обаче от дъщерята на арбитър Москова – доктор Даниела Йорданова. 

Кризисният щаб е засипан от през вчерашния ден с голям брой сигнали за изчезнали хора и не може да се каже изрично дали няма и други жертви, погълнати от стихията. Тъй като от през вчерашния ден насам имаше неведнъж сривове в връзките на мобилните оператори, околните бяха изпаднали в суматоха и алармираха спешния щаб при всяко подозрение, щом роднината им се окаже с изключен телефон, написа Флагман.

Задръстването по пътя от к-г Нестинарка към Царево и основния път за Бургас е километрично. Над 1500 туристи със лични коли са блокирани в този регион.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР