Спасител открива тяло в пластмасов варел на плаж в Малибу, Калифорния

...
Тялото на мъж беше намерено в пластмасова бъчва на плаж
Коментари Харесай

Тялото на мъж беше намерено в пластмасова бъчва на плаж в Малибу, Калифорния, след като спасител забеляза необичайния предмет, плаващ в морето, съобщиха служители.

Тялото е било в 55-литров черен варел, който е открит на щатския плаж Малибу Лагун, каза в понеделник лейтенант Хюго Рейнага от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис.

Разследващите от отдел "Убийства" проучват обстоятелствата около смъртта на мъжа, който е идентифициран като възрастен чернокож, се казва в съобщение на отдела на шерифа.

Разследващите все още не знаят колко време е престояло тялото в контейнера, каза Рейнага, добавяйки, че не изглежда да е значително разложено.

Няма следи от пръски кръв или други следи от насилие, каза лейтенантът.

Работник по поддръжката на държавния парк за пръв път забеляза големия барабан да плува в лагуната около 15:00 часа. Неделя, каза Рейнага. Работникът извади тежкия варел с каяк и го остави неотворен на брега, каза той, но приливът през нощта го отнесе обратно във водата.

Около 10 часа сутринта в понеделник спасителят изплува, за да извади варела от лагуната и го отвори на брега, намирайки „неотзивчив“ човек вътре, каза лейтенантът. Парамедици и помощници бяха извикани на мястото и мъжът беше обявен за мъртъв на плажа, казаха властите.

Не е ясно колко дълго контейнерът е плавал в лагуната, преди да бъде изваден за първи път, но отделът на шерифа е получил няколко обаждания от хора, съобщаващи, че са го видели в лагуната през уикенда, според Рейнага.

Плажът ще остане отворен с изключение на местопрестъплението, каза говорителят на Калифорнийските държавни паркове Хорхе Морено пред CNN.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР