Тялото на 19-годишно момче от пловдивското село Скутаре е било

...
Тялото на 19-годишно момче от пловдивското село Скутаре е било
Коментари Харесай

Огромна трагедия. 19-годишен издъхна в двор на училище

Тялото на 19-годишно момче от пловдивското село Скутаре е било намерено в неделя безжизнено до учебния двор. Кметът на селото - Стоян Добрев удостовери информацията пред БЛИЦ и сподели, че е бил извикан, с цел да разпознае натрупа.  Младежът е бил паднал по очи.

Единственото, което се знае все още е, че в събота вечер младежи от Скутаре, дружно с 19-годишния Васко са играли футбол. От там нататък мистерията е цялостна.

Кметът съобщи, че е чул съселяните си да споделят, че в неделя заран хора от Скутаре са видели Васко в търговски обект, само че това не е доказана информация.

Месни хора описаха, че фамилията на младата жертва е извънредно интелигентно и мъдро. Те имали и още едно дете - по-малко от Васко момиченце.

Хората от Скутаре разказват момчето като слънчево и постоянно усмихнато. Той е приключил междинното си обучение в Пловдив и фантазията му е била да следва в университет.

Към момента няма данни Васко да е страдал от някакво заболяване, което да е предизвикало гибелта му. По информация от полицията няма данни за принуждение по тялото и случилото се е случай.  Трупът е откаран в Съдебна медицина в Пловдив.

От полицията потвърдиха за случая и обясниха пред БЛИЦ, че все още са конфискувани записи от камерите в учебното заведение, където е намерено тялото на 19-годишния юноша.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР