Тяло, намерено в река в Норфолк по време на издирването

...
Тяло, намерено в река в Норфолк по време на издирването
Коментари Харесай

Ченгетата на Гейнор Лорд дават важна информация след като тялото беше намерено при преследване на изчезнала майка на три деца

Тяло, открито в река в Норфолк по време на издирването на изчезналата майка на три деца Гейнор Лорд е жена, сподели полицията, само че чиновниците към момента не са съумели публично да потвърдят нейната идентичност.

Говорейки с кореспонденти по време на конференция този следобяд чиновници от полицията в Норфолк споделиха, че считат, че дамата е влезнала във водата, откакто е изчезнала преди седем дни, и нямат причина да считат, че Гейнор е срещнал някой различен.

Офицерите от силите подчертаха, че все още към момента преглеждат случая като следствие за изчезнало лице. Главният надзорник Дейв Бъкли сподели, че няма доказателства за присъединяване на трета страна.

Г-н Бъкли сподели: „ Оставаме непредубедени към събитията на изгубването на Гейнър и ще продължим да търсим всички линии на следствие, с цел да установим за какво е изчезнала. Искам да кажа, че това остава следствие за липсващ човек на този стадий.

„ Също по този начин съм удовлетворен сега, въз основа на доказателствата, които и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР