Тяхната интуиция е изключително силно развита и благодарение на нея

...
Тяхната интуиция е изключително силно развита и благодарение на нея
Коментари Харесай

Това Са Те! Ето Ги Трите Зодии, Които Притежават Свръхестествени Способности!

Тяхната вътрешен глас е извънредно мощно развита и с помощта на нея могат да предусетят неща, които към момента не са се случили или да знаят други, за които няма от къде да имат информация.

Подобна забележителна заложба имат малко на брой и при всеки се демонстрира с друг интензитет и по друго време.

Ето кои са зодиите надарени със свръхестествени качества:

Телец
Телците имат добре развито възприятие, обвързвано с парите, както и всичко, обвързвано с цифри или суми.

Те могат да отгатнат всяка печеливша цифра или алтернатива. Точно поради това имат доста добър бизнес усет и могат да „ надушат ” положителната договорка от километър.

Всичките им дейности се основават на импулсивност, само че това по никакъв метод не им пречи да разпознаят признаците на ориста и да получат стремежи резултат. Интуицията на процедура в никакъв случай не ги напуща и по този начин могат да разполагат авансово с всевъзможен тип информация за бъдещето.

Дева
Тези зодиакални знаци се отнасят метафизичен към тяхната вътрешен глас, само че постоянно залагат на научния метод. Те събират и наблюдават цялата нужна информация на равнището на тяхното подсъзнание. От всичко събрано те вършат съответните изводи и разбори. Представителите доста доловимо усещат страстите и прекарванията на други хора, тъй че без най-малката неточност могат да открият незначителни промени в настроението. Развитата им памет оказва помощ да се натрупа нужната информация и да се самоусъвършенстват непрекъснато. С тяхното астрално виждане те могат да видят бъдещето и да предскажат рискови събития. Те няма да могат да се намесят в някакво деяние на енергийното равнище, само че могат да предскажат нещо от видяното в съзнанието им. Цялата информация идва до тях под формата на безредни фотоси, които слагат в една цяла история.

Скорпион
Тези представители на зодиака имат добре развито интуитивно чувство. Те могат освен да разчитат на него, само че и да бъдат направлявани от него. Изглежда, че скорпионите могат елементарно да разрешат проблемите, които ги заобикалят. Но всички тези убеждения са образувани заради обстоятелството, че скорпионите са щастливи в съвсем всичко. Затова можем да приемем, че всички проблеми заобикалят знака, а шансът ги следва по петите. Но те могат освен да привлекат шанса към себе си, само че и към други хора. Всичко това ще стане благодарение на техните вълшебен качества.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР