Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев,

...
Тя заяви още, че вярва на думите на Калоян Методиев,
Коментари Харесай

Критиките срещу Нинова били удар срещу БСП frognews.bg

Тя съобщи още, че има вяра на думите на Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на Нинова, че е напуснал президентството, тъй като съгласно него Радев се е опитал да я смъкна от председателското място в левицата.

“Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази акция за събаряне на държавното управление. Смятам, че задачата е да се сринем на изборите, да се смени управлението, да се овладее партията и тя да стане послушна”, сподели още Нинова.

“БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични ползи и следваме единствено волята на хората, които са ни избрали”, добави тя.

Нинова изиска президентът Румен Радев да каже на левите хора за какво страната ни е изнесла оръжие за един милиард евро.

“Изненадваща е разликата. Когато бях министър на стопанската система и промишлеността се разви мощна манипулативна камания, че изнасяме оръжия за Украйна. Сега да чувате нещо по този въпрос?”, попита тя. “Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 милиарда евро за Полша и Румъния”, добави още Нинова.

Назначаването на уволнени от нея фрагменти в служебното държавно управление на Гълъб Донев Нинова вижда като персонална офанзива против нея. Повод за коментара й е Никола Стоянов, който оглави Министерството на стопанската система. Стоянов бе уволнен от поста началник на ВМЗ - Сопот по времето, в което Нинова управляваше икономическото ведомство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР