Тя яла само банани за 12 дни. Вижте какво се

...
Тя яла само банани за 12 дни. Вижте какво се
Коментари Харесай

Тя яла само банани за 12 дни. Вижте какво се случило с нея!

Тя яла единствено банани за 12 дни. Вижте какво се случило с нея!

Бананите са богати на фибри плодове с редица изгоди за здравето. Това е четвъртата по известност храна след ориза, пшеницата и царевицата. Благодарение на високото си наличие на хранителни субстанции, ниската цена и достъпността си, това е идеалният плод, който може да бъде включен във вашата ежедневна диета. Ако ядете единствено банани, от осем до 10 банана дневно, в допълнение към храната ви, можете да качите килограми.

Точно това яде диетологът Джулия Тарбат в продължение на 12 дни, с цел да успокои тялото си и да отслабне по натурален метод.

Какво прави тя?
Джулия, диетолог и мотивационен треньор, тества моноплодна диета (един плод в избраните дни), с цел да откри изгодите от бананите за здравето. Тя я назовава бананова диета.

Какво значи бананова диета?
Яжте банани, толкоз колкото желаете и яжте единствено банани (можете да извършите това и с други плодове). Това обаче е монодиета; хората също по този начин прибавят 1 тип зеленчуци, да вземем за пример салата за последното хранене за деня.
Пийте доста вода, до 3 литра дневно.
Тренирайте както нормално.
Почивайте задоволително, тъй като тялото ви ще премине през по-дълбока детоксикация и възобновяване.

Проучванията демонстрират, че бананите са идеални за вашия проект за намаляване. Обикновеният банан съдържа към 90 калории, което е доста по-малко от калориите, в който и да е бонбон. В допълнение, наличието на разтворими нишки в този плод спомага за абсорбирането на вода и закъснение на храносмилането.

Ето какво се е случило по време на банановата диета:
Нямала никакви признаци на детоксикация, тя се чувствала необикновено по време на цялото “пътуване ”.
Яснота на мозъка, което й разрешава да пренареди дилемите и дейностите си.
Тя споделя, че за нея това е вътрешно странствуване.
Чувствала се уравновесена и положителна.
Кожата й станала по-мека и блестяща.

Тя пътува 22 километра нагоре и надолу по доста стръмна планина, наречена Doi Suthep в Chaing Mai, Тайланд и се възстановила в най-кратки периоди без мъчителни чувства.
Чувствала тялото си по-гъвкаво от всеки път.

Бананите имат свойството да оказват помощ при отслабването. Един банан съдържа 108 калории, което съставлява 17,5 грама въглехидрати. Нашето тяло се нуждае от въглехидрати за плавното действие на тялото, а остатъкът от въглехидрати може да докара до увеличение на тежестта. Бананите също са богати на фибри, витамини и минерали. Те съдържат и пектин, който ви оставя сити за по-дълго време. Това прави бананите идеални за всяка стратегия за намаляване.

Бананите имат невисок гликемичен показател, което също оказва помощ при загубата на тегло. Храненето с банани оказва помощ да се управлява кръвната захар.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР